Vadalarm Mire jó a rágcsálóriasztó? - Vadalarm blog
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Mire jó a rágcsálóriasztó?

Talán már Te is találkoztál új termékünkkel, a Vadalarm Rágcsálóriasztóval. Ha mégsem hallottál róla, akkor az csak azért lehet, mert még nem vagy feliratkozva. Ezt gyorsan pótolhatod is, ha ide kattintasz, sőt most feliratkozásodért cserébe ajándékba adjuk legújabb könyvünket, amit a rágcsálókról írtunk. 

Ennyit a promóról, ha bővebb információk érdekelnek a termékről, kattints ide és olvasd el, mit tud. Ennek a posztnak ugyanis célja vásárlóink egyik legnagyobb tévhitének eloszlatása. Vajon te is ebben a tévhitben élsz? Belegondoltál már, hogy hogyan lehet elriasztani például egy egeret? Most nem arra gondolok, hogy milyen eszközt használsz. Hanem arra az egyszerű, de annál fontosabb kérdésre, hogy ha elriasztjuk az egeret, az hova fog menni? Nagyon sokan még csak bele sem gondolnak ebbe a kérdésbe. Gyakran azt hiszik, hogy csak bedugják a konnektorba a riasztót, és meg van oldva a probléma.

Persze nem az a célunk ezzel az írással, hogy elijesszünk a vásárlástól, mindössze szeretnénk elérni, hogy egy sikertelen, átgondolatlan kihelyezésnek a kudarcáért kizárólagosan rajtunk csattanjon az ostor. Képzelj el egy egyszerű (megtörtént) esetet: a garázsban egerek ólálkodnak, vezetéket és bútort rágnak. Bosszantó. Úgy döntesz, hogy beruházol egy rágcsálóriasztóra. Hozza a futár, kirakod a sarokba, és mint aki jól végezte dolgát, becsukod a garázsajtót, és elmész aludni. Másnap meglepve tapasztalod, hogy semmi sem változott. Fogod a telefonodat és már hívsz is minket mérgesen, hogy ejnye-bejnye irgum-burgum. Ez  helyzet neked sem jó, meg nekünk sem.

Tehát mielőtt rágcsálóriasztó mellett döntesz (vagy igazából bármi más módszer mellett), gondold végig a következőket:

  • honnan jönnek az állatok?
  • hogyan fognak kimenni, ha bent nem érzik jól magukat?
  • miért nem fognak visszajönni?

Néhány gyakorlati tanács a kérdésekre adott válaszokkal:

  • Ha rágcsálóriasztót használsz, akkor amíg nem győződtél meg róla, hogy egy sincs bent, ne zárd el a kivezető útjukat. Vagy ha elzárod, helyezz ki pár csapdát is.
  • Ha nem tudod, honnan jönnek, akkor először találd meg a rést a pajzson, mert hiába helyezel ki ezer csapdát és minden sarokba egy riasztót, nem lesz végleges a megoldás.
  • Ha sehogy sem találod meg a helyet ahol bejönnek, vagy már időközben elzártad azt (esetleg csak simán a nyitva hagyott ajtónál surrantak be), akkor pakolj ki néhány rágcsálóriasztót úgy, hogy a lehető legnagyobb teret fedd le, és nyisd ki az ajtót pár órára.

Reméljük tanácsainkkal segíthetünk abban, hogy hatékonyabb eredményeket érj el. Ha számodra ezek eddig is evidensek voltak, akkor bocsásd meg nekünk ezt a ránk szánt 5 percedet, de elhiheted, hogy tényleg nagyon sokan nincsenek tisztában ezekkel.

Ajánlott termék

Vadalarm ultrahangos rágcsálóriasztó

Vadalarm ultrahangos rágcsálóriasztó

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.